Foremki drewniane do pieczenia

Ekologiczne foremki i tacki drewniane - opakowania wykonywane z  cienkościennych formatek topoli

przeznaczone do wypieku w branży spożywczej i przetwórstwa mięsnego.

W ramach nowoczesnych technologii uzyskujemy produkt nawiązujący do tradycji.

 

 

Zastosowanie do wypieku i przechowywania

  • pieczywo pełnoziarniste
  • pasztety
  • sery kozie oraz owcze
  • suszone grzyby 

Foremki z wkładem pergaminowym  posiadają atest PZH  z przeznaczeniem do wypieku w temperaturze do 220C

- produktów piekarniczych i cukierniczych -  pieczywa i ciast  

- wyrobów przetwórstwa mięsnego - pasztetów, pieczeni

Wkład pergaminowy - produkujemy z pergaminu do pieczenia firmy Metsa Tissue

 

  OFERTA PRODUKCYJNA

 

1) FOREMKI DREWNIANE

2) FOREMKI DREWNIANE W KOMPLECIE Z PAPILOTKAMI 

3) FOREMKI PERGAMINOWE DO PIECZENIA

4) PAPILOTKI DO PIECZENIA

f1.jpg
f2.jpg
f3.jpg
f4.jpg
f5.jpg
f6.jpg
f7.jpg
f8.jpg
f9.jpg
 

 

Copyright (c) 2007-17 Elwit

Projekt i realizacja: Nasznet.PL